Mit tartalmaz?

  • Heti hírlevelek Simone-tól a "Gyere ki az adósságból örömmel" "Getting Out Of Debt Joyfully" könyv praktikus eszközeivel.
  • Egy ÉLŐ telecall Simone-nal minden hónapban - amely egyértelműbbé teszi, hogy hogyan használd az eszközöket a mindennapi életed során. A hívás nyitott, így élőben kérdezhetsz! A hívást követően a felvételt, illetve a hívásban elhangzó tisztításokat is elküldjük e-mailben audio és írott formában is.
  • Exkluzív videók minden hónapban a legfrissebb eszközökkel és processzekkel a pénz, a vagyon, az adósság és a pénzügyi tudatosság különböző témáit érintve.
  • Hozzáférés egy Titkos Facebook és WhatsApp csoporthoz, ahol kérdéseket tehetsz fel, és támogatást, facilitálást és még több mindent kaphatsz.
  • Időközönként meglepetés ajándékok e-mailen és levélben.
  • Különleges titokzatos vendégek a havi hívások némelyikén! Vajon ki jelentkezik be a hívásba, hogy megossza az ötleteit és az éberségét? Csatlakozz, hogy megtudd!

Mikor kezdünk?
Kattints az egyes listákra, a te helyi időd szerinti időpont megtekintéséhez.


Vasárnap, 2019. február 17. 13:00 óra (PST, Csendes-óceáni helyi idő szerint)

Kedd, 2019. március 19. 11:00 óra (PST, Csendes-óceáni helyi idő szerint)

Hétfő, 2019. április 15. 14:00 óra (PST, Csendes-óceáni helyi idő szerint)

Csütörtök, 2019. május 9. 14:00 óra (PST, Csendes-óceáni helyi idő szerint)

"Senkinek nem kéne, hogy pénzügyi problémái legyenek!" Simone Milasas

Simone Milasas 187 000 dollár adóssággal rendelkezett, mikor ráeszmélt, hogy változásra van szüksége. A könyvében, illetve az egy éven át tartó "Gyere ki az adósságból Örömmel" ("Getting Out Of Debt Joyfully") kurzus során részletezett eszközök használatának segítségével Simone Milasas 2 év alatt teljes mértékben letudta az adósságait.

Készen állsz arra, hogy megváltoztasd a teljes valóságodat a pénz körül? Milyen nézőpontjaid vannak a pénz körül, amit hogyha megváltoztatnál, egy teljesen más valóságot teremtene számodra?

VEDD MEG A KÖNYVET

SIMONE-RÓL

Az adósságból a milliókig, Simone Milasas a pézügyek spektrumának mindkét végletén járt. Simone Milasas egy dinamikus világ vezető, író, nemzetközi előadó, és az Üzlet Öröme alapítója. Elismert példája, hogy hogyan hozzunk létre globális üzletet az öröm teréből, és több, mint egy évtizede előljárója a határok nélküli üzletek létrehozásának és fejlesztésének...

"An inspiring pragmatic read. Simone’s way of changing your point of view really makes you look at why you’re in debt, and how to get out of it as easily as you fell into it. Everything you need to change is right here."

Rebecca Hulse
Author

" The insight and wisdom in this book truly resonates for me on so many levels – as an investor, entrepreneur, and most of all CFO of our business and our life. What a gift this book will be to so many people! ​ "

Chutisa Bowman
​​Benevolent Capitalism

"This book is a gift to all those who are confused by money, intrigued by money, excited by money and hate money. The stories and interviews in this book are inspirational and incredibly practical."

Steven Bowman
​Conscious Governance

"Thank you sooo much for the GOODJ group/challenge/invitation and everything else it is!!! I like doing this thing where I look at where I was when I started and where I am now. And everything is so different. Money is not a problem. It is a choice. I've gone from: 1) having debt & lack & the loans being significant to knowing money is all around me ready to actualise. And all that is required is me choosing. 2) from "I have no money. I'm not valuable" to "How valuable am I? I know the universe will adjust to me" 3) from not giving myself any choice till it was all paid off to I'll have the money now please. Thank you for the gift you be! Thank you for being so open and joyful about it all!! Just.... THANK YOU!!!!!!!!!!!!!!! "

Aditi Iyer
CFMW
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.